Defense

Först och främst tack för "gratulationerna". Riktigt roligt, även om jag tycker det är lite överdrivet eftersom att det bara var ett fystest. Det var kul att Head Coachen var där, i och med han inte varit på så många träningar tidigare. Att dessutom se han stå och applådera var en boost, eftersom han är en väldigt tuff typ. Assisterande tränaren kom fram och sa till mig efteråt "You fucking destroyed it".
 
Idag var det fotbollsträning. Den liknade mer en vanlig fotbollsträning, dock inget spel. Vi körde mycket försvarsspel mot anfallarna och mittfältarna. Måste bara passa på att säga att vi har otroligt bra anfallare. Två som är nästintill ostoppbara, och eftersom jag aldrig spelat högre upp än div 3 så kan jag inte säga exakt vad de håller för klass, men en bra bit över det i alla fall. En spelade tydligen i Chelsea då han var liten. Riktigt bra är dom! Sen har vi ju den sköne svensken från GBG, Eric, som också är riktigt duktig! Gick helt ok/bra för min del idag även om man är lite seg i tanken/rostig. Kul är det i allafall, och snart börjar vi äntligen träna som man ska göra - med spel! Bara den där f*rbannade ryggen slutar spöka. Finns inget mer irriterande än när något är där och retar lite grann, men ändå så pass att man kan träna. Grrrhh.
 
Gym och löpning kl 11 imorgon, sen en efterlängtad helg!
 
Bjuder på denna eftersom det är alla <3 dag. Världens bästa PV!
 
//Jocke
 
 

Kommentarer

Irré

2013-02-16 - 08:34:04
Men hallå Jocke! Var stolt och njut av din prestation. Låt inte "jantelagen" begränsa ditt liv :) kram

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA