1 vecka

Nu börjar nedräkningen på riktigt, om en vecka är familjen och Mattias här! De ser ut att bli lagomt med värme (peppar, peppar). Vi möter upp dom Jacksonville den 24e December. Dagen efter rullar vi till Orlando för några nätter, sen vidare till Miami för ännu mer nätter, sen tillbaka till Orlando, och sist Thomasville. Förmodligen far vi även till någon fler stad, men detta är det som är planerat för tillfället.
Det har varit rätt så kallt i Thomasville de senaste dagarna, och imorse fick vi faktiskt nästan skrapa rutorna. Ajaj..
Tog lite bilder från internet på saker vi ska göra (är för lat för att söka igenom egna bilder)
 Universal Studios i Orlando. Sånt här är äckligt roligt. Om jag bott i Orlando hade jag haft årskort dit. Jag ska även passa på att skicka ut en utmaning till Pappa och Mamma om att åka den där gröna bergodalbanan som är den värsta på Universal. Den kanske passar pappa speciellt eftersom att han ofta svarar i telefon som hulken?
Det där är inte himlen ni ser, utan det är de berömda bron "Seven Mile Bridge" som leder ut till Key West. Där kan man även passa på att stå på USA sydligaste punkt (vad det nu ska vara bra för). Bron är ungefär 1.1 svenska mil.
Miami
Miami Beach
Florida Panthers - Detorit Red Wings
Det blir säkert en sväng förbi Fort Lauderdale som ligger väldigt nära Miami. Ska tydligen vara rätt så fräckt med kanalerna som går igenom hela staden. Mycket Yachtar och skit!
Kanske SeaWorld?
+ massa mer..
Om det är någon läsare som har semestrat i Florida tidigare får ni gärna dela med er av tips!
-Jocke

Kommentarer

Robban

2013-12-17 - 10:57:34
Jag ryser bara jag ser bilderna!!
Här hemma i blöt slaske börjar det kännas att
de snart e dax😃 men längtar hur mycket dom helst 😀😃😘

petter je

2013-12-17 - 16:10:23
jag längtar jag längtar

Irré

2013-12-18 - 10:22:11
hur avundsjuk kan man bli !!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA