Medieval Times

Igår kom dom, och som en bomb för Linn var Maja med (Även Irre men det visste hon redan om). Video finns att se på min Facebook. Resan gick bra för dom, förutom en 2timmars försening från Atlanta till Jacksonville. Våra planer om att käka på en speciell resturang gick därmed i soporna, och vi fick efter lite om och men tag på en annan som var riktigt bra. Alla var riktigt trötta så efter det var det raka spåret till hotellet för att sova. Idag på morgonen åkte vi från Jacksonville till Orlando (Central Florida). Vi checkade in på vårt hotell som var nice.. Stor pool, ett gym, starbucks, ett café, etc..
På kvällen hade jag och Linn, på tips från Katie, fixat så att vi skulle äta på ett hemligt ställe. Stället vi åt på kallas för Medieval Times och går under konceptet att man äter i en stor borg samtidigt som ett rollspel utspelar sig i mitten av allt. Man åt dessutom med händerna och maten var riktigt bra! Det var riktigt professionellt gjort. Alla matgäster fick dessutom en kungakrona med olika färger som symboliserade de olika riddarna, sen skulle man heja på sin riddare. 
Imorgon blir det en heldag på Universal Studios. Absolut en höjdpunkt. Det ska dock tydligen vara ovanligt mycket med folk i och med juletid!
 
Sena middagen i Jacksonville
Hotellet vi är på just nu
Vårat "bord". Notera redskapen

Under middagen

Hela gänget
Kvällsdopp! Poolen är rätt så varm + att det är en bubbelpool bredvid!

Det ska bli 26+ imorn! Dock risk för skurar som vi såklart hoppas vi kommer undan.
Gonatt eller godmorgon på er
-Jocke 

Kommentarer

MP

2013-12-26 - 13:40:59
Där är jag!

Carin

2013-12-28 - 11:06:07
Skönt att höra att resan gick bra och kul att se bevis för att Maja faktiskt är DÄR! Hoppas att få se fler bilder framöver... Här snöblandat regn och ishalka.

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA