Alive

Dålig uppdatering, men jag skyller på att vi är på semester och att jag endast tog med paddan (som är jobbig att skriva på). I torsdags spenderade vi ca 12 timmar på Universal Studios. Vi köpte Express-pass som helt klart var värt pengarna eftersom att det var överdrivet mycket folk. Dock gällde inte detta i Harry Potter attraktionen som vi var tvungen att köa 2 timmar i, dock helt klart värt. Vädret var  också helt perfekt att vistas i. Jag hade inte i förväg förväntat mig att Mattias, Petter, Mamma, och Pappa skulle åka alla "värstingar", men ack så fel jag fick (bilder kommer)..

Dagen efter (Fredag) tog vi grabbar det lugnt på hotellet, medans tjejerna åkte och shoppade. På kvällen åkte jag till hotellet Simon bodde på med sin värdfamilj, ett riktigt roligt återseende.
På lördagmorgon lämnade vi Orlando för att ta oss ner i Florida till Miami. Fast först stannade vi till i Sunrise för att se NHL och shoppa på löjligt stora Sawgrass Mills (350 butiker). NHL-matchen mellan Florida Panthers och Detroit Red Wings var riktigt underhållande. Speciellt eftersom Red Wings-svenskarna låg bakom större delen av poängen. Vi var dock lite missnöjda med att vi inte fick se en äkta fight.

Tim, PV, och Matte kom med på jumbotronen, haha!
Idag tog vi det lugnt och badade på hotellet, för att sedan på eftermiddagen åka till vackra Biscayne Bay och käka middag på Hard Rock Café.
Tyvärr har det varit molnigt de två senaste dagarna (dock ruskig värme med 25+ och 80%+ luftfuktighet), så vi hoppas solen kan titta fram och bränna oss lite grann.
Imorgon blir det nog Miami Beach.
Resan har varit väldigt bra hittills.
Hoppas ni har det bra hemma!
-Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA