Victorian Christmas

Ikväll åkte Jag och Jocke ner downtown och mötte upp Katie och Roger på Thomasville's Victorian Christmas. Man skulle kunna jämnföra detta evangemang med våran skyltsöndag. Fast jämnfört med Piteå så var detta aningen större. Det fanns stånd där man kunnde köpa alla sorters slisk, som till exempel friterade Oreos Kakor. Det fanns konstgjord snö för barnen. Julshower med Jesus barnet och de tre vise männen. Fanns även en butik där, istället för skyltdockor, stod människor uppklädda helt stilla, som ibland rörde sig och skrämde förbigående. Det var också en parad, hästvagns skjuts, band med säckpipor och sång. Hela grejen hette alltså Victorian Christmas, så många hade klätt upp sig i kläder från Viktorianska eran. Många stora klänningar fanns det, även en gubbe som klätt in sitt långa skägg med julbelysning. Riktigt mysigt var det, och mycket med folk. 
Har kommer lite bilder: 
I helgen ska vi nog mest troligt få åka med Katie och Roger till en skjutbana. Mer om det får ni nog se efteråt, och jag har redan börjat längta. Ska bli kul.
- Linn

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA