#WE LOVE NIGHTHAWKS

Linn hade hemmamatch idag mot Webber University. En ny tradition har startat vid tjejernas hemmamatcher, vi i herrlaget bildar en hejarklack. Denna gången var vi lite mer förbereda än förra matchen. Kroppsmålningar, trummor, flaggor, halsdukar, toarullar, och vuvuzuelas..  Jag vet inte om Webber är ett stressat lag i vanliga fall, men denna match höll dom inte i bollen särskillt många sekunder efter att dom fått den. Om dett hade något att göra med att varje gång de fick bollen var vi 15-20 killar som skrek och gjorde indian-ljud. För att inte glömma att berätta om deras stackars nummer 12. En i vårat lag har tidigare spelat på Webber och visste just därför att denna flicka hette Kelsey. Hon spelade på samma kant som våran läktare. Stackaren Kelsey fick höra sitt namn mer än en gång idag och blev tillslut utbytt. Hon drömmer nog mardrömmar om Wendys Soccer Complex i natt. Jag vet att på vissa skolor brukar "fansen" skriva ut en lista över alla spelares föräldrar i syfte att psyka. Haha! Lite mer hänsynslöst här.
Att ha spelare från England, Wales, och Irland är absolut ingen nackdel när det gäller att forma en klack!
Matchen slutade med en 3-1 vinst . Jag tror vi får ta på oss lite av vinsten. Linns insats? Hon stod för en riktigt fin insats på mittfältet, där hon spelade fram till 2-1 målet med en grym assist. Efter matchen kom min föredetta tränare fram till mig och berättade att han var riktigt imponerad av Linn. Att hon hade en grym speluppfattning och typ bara slog bort ett pass på hela matchen. På tal om honom, så var det riktigt kul att se han igen. Han var assisterande här ifjol och jag gillade honom mest av alla tränare här. Tyvärr fortsatte han inte i år. Dock var det inte nog med hyllningarna, sekunden senare kom våran startande mittback fram till mig och berättar att Linn är hans nya favoritspelare på TU. Han resonerade som så att hon hela tiden sliter i det tysta och inte gör lika mycket väsen av sig som de andra nyckelspelarna spelarna. Han la även till en detalj som stämmer väldigt bra - enda gången hon tappar bollen är när hon försöker penetrera backlinjen (man säger så till genomskärare här), vilket är en hyfsad egenskap om man är mittfältare.
-Jocke

Kommentarer

Anonym

2013-11-14 - 23:01:00
Hejsan, varför skriver ni ingenting längre?
Tyckte det va kul att följa erat liv i USA..

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA