Resign

På träningen idag fick vi dåliga nyheter.. Våran assisterande tränare har valt att sluta pga. att jobbet var för alldeles för tidskrävande. Han hade nyss börjat på jobbet som heltidsanställd tränare. Som jag har insett så är man, tyvärr, mer än bara heltidsanställd om man jobbar för våran Head coach. Detta var jäkligt synd eftersom han var riktigt bra och kunnig. Detta blev den 4e tränaren i vårat lag som slutat sedan jag kom hit.
Coach Tony till vänster. Har varit proffs i Island. Jäkligt synd att man inte fick ha han som Coach under en längre tid :/ Shit happens!
Ljumsken har inte vilat till sig som jag hade hoppats på över helgen. Vi får se hur detta ter sig. Körde i alla fall egna övningar med sjukgymnasten (mannen till höger på bilden) under våran träning idag. Minst sagt proffsigt och seriöst är det.
-Jocke

Kommentarer

Peter Andersson

2013-09-13 - 20:14:04
Tjena. Trevlig blogg. Är en av tränarna för WVU Tech så det är lite kul att hitta lite svenska spelar med.
Trist att höra om eran tränare. Lycka till i serien ska försöka spana in era resultat..

Med vänlig hälsning Peter
Svar: Tjena Peter! Riktigt roligt att se att du läst våran blogg! Det är inte allt för ofta man ser en svensk tränare på ett college här i US. Intressant! Lycka till i serien ni med!/Jocke
Joakim Vikström

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA