Match nr 2

Idag spelade vi match mot Warner University. Det blev en 1-0 vinst. Dock en av de mest annorlunda matcherna jag spelat i hela mitt liv. Skolan vi mötte var lite av en "underdog" och vi var favorittippade i denna match. I och med detta parkerade dom bokstavligt bussen framför mål. Dom spelade med alla 10 spelare uppradade nästan utanför straffområdet. Dom satte ingen som helst press förrens vi kommit in en bra bit på deras planhalva. Sen väntade dom bara på en kontring. Som tur var så gav vi dem inga chanser och spelet var på en planhalva i 90 minuter. Vi hade några riktigt bra målchanser som vi skulle ha satt och nog hann det bli riktigt spännande. 1 minut och 12 sekunder kvar på klockan kom vårat mål.Så sjukt skönt.

Bilder från idag
Något annat som var coolt med idag som jag inte varit med om förut på en fotbollsmatch, hela killarnas lag var där (40 spelare) och kollade och när vi hade femton minuter kvar på klockan drog dom igång. Ramsa efter ramsa. Psykade motståndarna och hoppade på läktaren. Där i slutet blev det faktiskt riktigt bra tryck och en av våra spelare, som är från England, sa efteråt att hon nästan kände sig som hemma på en Premier Leauge match.
Bild från i Onsdags
För min egen del så gick det faktiskt bra. Spelade hela matchen och hade några bra chanser till ett mål, men lyckan var inte riktigt på min sida. Är iaf nöjd, och måste säga fastän det var en väldigt annorlunda match så var det sjukt kul. Nu blir det sängen för tidig jogg och strech imorgon. På söndag spelar vi match nr 3.
Vi hann även med ett litet bio-besök ikväll och såg filmen Prisoners. Det var sjukt spännande. Vi ger den 4,5 jockelinns av 5.