Mål nr 1

Hejsan alla glada! Idag var en bra dag. Startades med sovmorgon och ca. 10 timmars sömn. Sedan bara en lektion och treatment innan samling till match. Go lunch och bra uppvärmning. Matchen slutade med en 11-0 vinst! Själv stod jag för första målet, en nick på hörna. Efterlängtat!! Resten av matchen gick bra! Foten kändes bättre och är nöjd med min insats. Men som ni kanske räknat ut var det inget superlag vi mötte, men bra start iaf på våran vecka. Nu har vi två matcher kvar och dom ska enligt resten av laget bli tuffare. 
Måste även få berätta att i pausen på matchen la Coach Julie stor vikt på att vi skulle avsluta matchen med respekt emot motståndarna och spelet. Därför när vi hade gjort 8 mål så hade hon tänk säga att vi inte skulle göra några fler. Men efter en fet kapning på mig och en armbåge i våran målvakt gav hon oss fria händer. Det lät ungefär såhär: "If they are disrespectfull to us, we won't show them that respect." 
Ha en bra dag!
-Linn
 
 

Kommentarer

Lennart

2013-09-26 - 22:13:50
Grattis till målet och segern !!! puss å kram från far--mor

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA