Labor Day

Idag blev det en rejäl sovmorgon. Jag kom hem sent inatt så det kändes behövligt. Vi har iaf hunnit en sväng till Tallahassee idag där vi har shoppat lite och ätit gott. Eftersom det är Labor Day här imorgon så har affärer rea. 40% off i hela butiker är inte dumt. Labor Day innebär att många är lediga och många affärer är stängda. Så ingen skola imorgon, men vi har en båda varsin träning. 
Detta åt vi idag. Man fick plocka ihop själv vad man ville ha i sin skål, allt som kyckling, annanas, grönsaker, räkor, kryddor, såser osv osv sedan lämnas maten in och steks i en megastor panna. Mycket gott.
Hitta denna fina tröja idag, är helt kär.
-Linn

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA