Gwinnett university

Just nu ligger jag i min hotellsäng och pratar med joakim via skype. Imorgon spelar vi match kl 5 mot Gwinnett University, som är ungefär 4 timmar bort från Thomasville, vid Atlanta. Före det ska vi ha en lätt träning på match planen och sedan lunch och treatment osv. Efter matchen bär det av hem mot Thomasville, vi ska nog vara hemma innan midnatt. På söndag är det match nr 2. Choach gjorde en deal med oss, att ifall vi vinner båda matcherna och inte släpper in något mål, ska hon bjuda oss på något gott samt en tre-dagars hel nästa vecka! 
 På denna länk kan ni se matchen imorgon, den startar kl 11 svensk tid: http://client.stretchinternet.com/client/ggc.portal#
 
-Linn

Kommentarer

elisabeth

2013-09-13 - 10:04:13
Lycka till ! Kramar till er båda!

Mattias

2013-09-13 - 20:41:48
Uppesittarkväll igen =D

petter the king

2013-09-13 - 20:42:10
jag Jocke och Matias sitter bänkade

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA