First Baptist Church

Idag åkte Joakim iväg på bortamatch i Middle Georgia, där de spelade mot Middle Georgia State, Det blev tyvärr en förlust, men Joakim var nöjd med sin insats. 
Eftersom jag blev ensamen idag och vi hade ingen träning så for jag och Hannah till Tallahassee och shoppade lite. Fyndade en klänning för under hundringen och lite annat smått och gott.
Imorgon blir det ingen sovmorgon eftersom alla skolans lag ska befinna sig på First Babtist Church, för söndags besök i kyrkan. Kyrkbesök på söndagar är en stark tradition för många Amerikaner, och våra coacher tyckte väll att vi alla skulle ta del av den åtminstånde en gång. 
-Linn

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA