#plugga

Efter en riktigt rolig och lyckad helg/vecka med 3 matcher och tre vinster är kroppen helt slut. Vi fick ledigt idag från träning, vilket resulterade i en lång pn efter lektion. Imorgon börjar vi dock om med morgongym sedan en lättare eftermiddagsträning. Tror vi även ska se lite klipp från helgens matcher.
Nästa vecka har vi lov från skolan, ska bli grymt skönt. Vi jobbar på med läxor som ska in före lovet och vi börjar se slutet på tunneln. Kvällen har bestått av plugg så vi belönade oss med en milkshake.
På torsdag drar jag på bortamatch, och blir borta tills på söndag! Två matcher, förhoppningsvis visas någon live. Återkommer med det.
ni kanske ser på mig hur kul jag tyckte de var att spela i helgen. Vädret var liiiite mer behagligt, matcherna gick bra och killarnas hejarklack gjorde stämningen 1000 ggr bättre!
Avslutar detta inlägg med en bild på världens bästa pojkvän. Min bättre hälft. Älskar dig Joakim
-Linn

Kommentarer

Maria

2013-10-01 - 08:48:50
Ni verkar ha det bra!
Snart kommer vi, längtar:))
kram till värdens bästa Linn & Jocke

Robban

2013-10-02 - 22:59:50
Å vad jag längtar efter er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA