NHL

Idag bokade jag biljetter till NHL. Florida Panthers vs. Detroit Red Wings, den 28e December, 20 minuter utanför Miami. Förhoppningsvis får vi se en grym match. Blir en ny upplevelse för familjen som förmodligen tycker att Coop Arena är stor (6,300 pers) kontra BB&T Center (19,250 pers). Förhoppningsvis är det en hel del tillresta och galna Kanadensare på plats, som vi alla vet är värst när det gäller hockey. De ska bli grymt häftigt att se Zäta och svenskgänget live!
Linn kommer hem imorgon efter sin match. Dom möter ett bra lag som är stor rival till våran skola. Tror tyvärr inte att matchen sänds live.
-Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA