Midterm

Imorgon är det dax för terminens första Midterm, i Statistics. Klassen har hittills gått över förväntan, och det känns som vi har kontroll på läget. Vi är inne i perioden av midterms just nu. Som tur är har vi inte våran midterm i Accounting förens efter lovet som börjar nu på måndag. Där kommer det att krävas lite mer plugg.
Linn bjöd på magiska biffar + hemmagjort potatismos. Inte nog med det, vi köpte importerad Felix lingonsylt idag från en naturaffär här i Thomasville. MMMM säger jag bara. Farmor får nästan ta sig en lektion av Linn när vi kommer hem.
Annars är allt bra med oss. Vädret har blivit behagligare med stabila 30 grader på dagarna, och runt 20 grader om kvällarna/nätterna. Självklart är detta inte behagligt att träna i, men samtidigt har man vant sig hyfsat.
-Jocke

Kommentarer

Maria

2013-10-04 - 07:52:35
mmmm......ser gott ut!
nu längtar jag så mycket efter er:)))

Madde

2013-10-04 - 21:28:40
Kul med college! var utbytis på high school 2011-2012 men ska nu börja på university of idaho fall 2014, lust att göra länkbyte? :)

elisabeth

2013-10-05 - 09:43:43
Verkade jättegott, tur att Linn är duktig på matlagning. Kramar från oss

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA