Starbucks coffee

Igår åkte Jag, Jocke, och Hannah till Tallahassee. Hannah skulle hämta ut ett paket sedan stannade vi på BestBuy där Jocke hittade en dator (hans gamla har gått sönder), en HP, riktigt fin. Sedan gick vi på mall (galleria) tog en kaffe och kollade runt litegrann. Lördagkväll åkte vi på halloween party, inte någon höjdare, vi åkte hem hyffsat tidigt! 
Eftersom det är halloween så föreslog jag till Jocke att vi skulle se en skräckfilm. Så vi gick in på netflix och lät hemsidan slumpa någonting att se till oss. Vi fick upp serien The Walking Dead och vi bestämde oss för att ge det en chans. Serien är RIKTIGT bra, vi har hunnit plöja många avsnitt. Den är lagom läskig och väldigt spännande. 
Annars så var det skönt med en tre-dagars helg. På torsdag spelar jag play-offs. Vi läääängtar sjukt mycket tills vi får besök, och vi börjar bli redo för lov med inga läxor!!
Från i helgen
Bild som Jocke tagit på en del av skolan!
Hare gött.
-Linn

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA