Oedipus

Som jag har skrivit någon gång tidigare så ligger det en väldigt stor skola i Tallahassee som heter FSU. Årets match var senaste lördagen då deras amerikanska fotbollslag hade match mot den bästa skolan i Miami. Vi var ju där samma dag för att gå på mall, och det var folk överallt med kläder i skolan färger. FSU krossade Miami med 41-14, vilket innebär att dom nu är rankade 2a i hela nationen i den högsta collegedivisionen. Det var synd att det var helt omöjligt att få tag i biljetter, + att dom skulle ha varit väldigt dyra isf, för det verkade ha varit en häftig match med 85k på läktaren. Eftersom att FSU toppar rejält i år (obsegreade) får vi verkligen se till att försöka ta oss till Tallahassee och se en av de två resterande hemmamatcherna mot antingen Syracuse eller Idaho. En stor del av Amerikanera föredrar faktiskt college(am)fotboll före proffs(am)fotboll alla dagar i veckan.
Mycket läxa i veckan i form av Test, Quizzar, Essay's, Discussion boards etc... Så därav har vi stökat undan lite sånt ikväll samt ätit plättar.
Imorgon har Linn lag sin första playoff match mot Webber University. Det lär bli ett rejält tryck på matchen då hela killlaget är hemma samt att alla lärare är uppmanade att sluta lektioner tidigare för att folk ska kunna komma. Inte nog med det, så stänger även hela athletic department innan klockan 2 för att kunna se matchen! Lär bli en kul match att spela. Dock får ni hålla tummarna för att hennes fot håller!
-Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA