Last day of Regular Classes

Som rubriken lyder så var idag våran sista dag med vanliga lektioner. Nu är vi lediga fram till måndag då Finals week börjar (slutprov i alla kurser). Så riktigt lediga kommer vi ju inte att vara, men det är i alla fall skönt att slippa ha någon lektion/träning inför denna vecka.
Nu på torsdag är det dags för Thanksgiving. Högtiden som får hela USA att stängas av för en stund. Tätt följt av Black Friday som innebär att affärerna öppnar upp portarna vid midnatt med galna reor! Black Friday innebär samtidigt att folk förvandlas till hyenor och dödsfall/mord förekommer vanligare än vad man tror i och med detta. Hittade denna sida med ett google-sök för er som skulle vilja fördjupa er i ämnet (Ranking 1-15 värsta skadorna/dödsfall under Black Friday genom åren): http://www.ranker.com/list/13-most-brutal-black-friday-injuries-and-deaths/john-barryman?format=SLIDESHOW&page=1
Detta är ju lite av ett helvete, men något man ändå måste gå på. Tyvärr så tror jag unge herr Kaataris favoritreplik "Snålheten bedrar visheten" aldrig kommit till bättre nytta. Vi har planerat att åka till Tallahassee på mall och kolla runt. Elektronik är framförallt snuskigt billigt under denna dag.
Vi är bjuda på Thanksgiving middag med våra adoptive-parents Katie och Roger, varav vi ska äta och vara hos Katie's mor och far. Alla där är riktigt trevliga, så det blir roligt. Det är verkligen ett typiskt amerikanskt hem. Är det något som inte snålas på vid Thanksgiving så är det maten..
Trogna läsare kanske minns att vi spenderade förra årets Thanksgiving i Palm Desert som ligger i Coachella öknen i Kalifornien, hos familjen Baez. Det är ett underbart minne, och det var så fint där! En plats som utan tvekan kommer att besökas i framtiden. Lite bilder från ifjol: http://jockelinnusa.blogg.se/2012/november/familjen-baez.html
Och jag snickrade ju faktiskt ihop en liten film: 
Någon film blir det nog dock inte i år, men förhoppningsvis någon bild!
Med idag räknat är det endast 28 dagar kvar till familjen (-Jens) + Mattias befinner sig i Jacksonville för att göra en förmodligen helt fantastiskt resa. Håller på att längta ihjäl mig.
-Jocke

Kommentarer

Mattias あんでるそぬ

2013-11-27 - 21:49:40
Jag längtar också =D =D =D =D =D...∞

Maria

2013-11-28 - 09:03:40
Ha en riktigt trevlig middag & hälsa dem från oss!
Kram vi älskar dej:)))

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA