Basketball

Vi har en sjukt tuff dag alltså... 9:30 till 12:30 på skolan. Därefter hem för powernap från 13:30 till 16:30. Sen snabbt till McDonalds och Chick Fil-A för att få i sig en middag innan herr och tjej-basketlagen spelar! 20:30 hem igen för att se två avsnitt Walking Dead. 22:30 Statistikläxa, och sedan äntligen sova för att orka upp imorgon till lektionen som börjar klockan 11. Som ni kan se, ett väldigt tufft liv! Eller?
Basket är en riktigt rolig sport att titta på alltså! Ser fram emot de två NBA matcherna jag ska se senare i år. Killarna fick tyvärr stryk mot en skola som var lite bättre. Efter deras match hade tjejlaget sin första hemmamatch någonsin. Vi såg inte hela matchen, men dom vann iallafall. Jag trodde faktiskt att tjejbasketen skulle vara tråkig att kolla på (med tanke på den atletiska statusen på vissa), men det visade sig faktiskt vara riktigt kul att titta på också!
Som ni kan se så får nog presidenten satsa på att lira med tjejerna istället med tanke på längden.
-Jocke
 

Kommentarer

elisabeth

2013-11-15 - 08:29:31
Ni verkar ha fullt upp men det är bra! Vi har fullt upp trots att vi är pensionärer men vi gör mest roliga saker! Kramar till ER och sköt om er!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA