.22 Rifle

Jocke funderar på att sälja sitt PS3 och la därför ut det på en likande blocket sida som finns här i USA som kallas craigslist. Han fick några bud på spelet, men det mest intressanta måste vara detta:
Han ville alltså byta Jockes PS3 mot ett av hans gevär, haha. Det är ju för underbart, kan bara hända här i USA.
En bild från Jag och Jocke på FSU matchen
Nu blir det pangbom i säng, är ganska slut efter gårdagen.
HEJDÅÅÅÅÅÅ
-Linn

Kommentarer

Mattias Andersson

2013-11-21 - 22:38:56
Haha, ett gevär är ju aldig fel! xD

Anna

2013-11-26 - 17:56:24
hej! Undrar vilket division du spelade i innan då flyttade till USA? Och hur stor skillnad är det mellan att spela fotboll där och här i Sverige? :)
Svar: Jag antar att det är Linns division du undrar. Hon lirade Div 2 (nuvarande div 1) innan hon stack. Hennes nuvarande lag hemma är i Div 1. Största skillnaden på fotbollen här är hur fysisk och snabb den är. Det är stor fokus på kondition så generellt är alla lag väldigt bra tränade. Om du lirar på college kommer du dessutom att se många spelare som är riktiga atleter. Det är inte lika mycket fokus på taktiken som hemma.
Joakim Vikström

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA