Spring Break: Orlando

Fredag 8 Mars - Lördag 9 Mars
Efter snabbvisiten i Tampa drog vi vidare till Orlando som bara ligger 1 timme bort från Tampa. Väl där gick vi på en väldigt stor Outlet, där det var massvis med dyra märken som var billigare. Min favorit var naturligtvis Nikestore!
 
På fredagskvällen var det dags för NBA-match (basket) nr 2. Det var Orlando Magic - Indiana Pacers. Det var inte ritkigt lika coolt som på Miami-matchen eftersom Orlando har en dålig form så har dom inte mycket publik. Det var dessutom aldrig någon riktig match då Indiana krossade dom.
 
Hela lördagen spenderades på Universal Studios. Det var helt sjukt. Jag orkar inte ens berätta något om det för det är så galet.
De har bla. Harry Potter World, så dom har byggt upp Hogwarts. Det var bara overkligt häftigt! Många roliga berg o dalbanor också!! Resten får ni i bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Jocke
 

Kommentarer

Irré

2013-03-20 - 13:58:21
åh vad jag blir glad i hjärtat när jag ser er fina ungdomar och den roliga tiden jag fick ha med er. Det är sant, Universal studios är svårt att berätta med ord. Det måste upplevas :)

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA