SBCC nr 1

Jag vill hylla Santa Barbara City College som i veckan blev rankad till nr 1 i HELA USA av Community Colleges!! Det finns hela 1,655 Community College i USA. Alltså den bästa skolan akademiskt av CC:s. Community College är 2-åriga Universitet där man kan läsa 2 år av sin utbildning för att sedan byta till ett 4-årigt (som vi går på nu) och läsa sina sista två år där.
Coolt att man har gått där! En riktigt bra skola och jag saknar den många gånger. I alla fall jävligt stort att bli rankad som den bästa i hela landet av CC:s.
 
Det skulle vara roligt att se vart SBCC skulle hamna på en lista om vackraste campus i hela USA bland alla college och universitet. Måste vara väldigt högt upp.
 
Sån här bakgrund gör livet lättare, tro mig (från campus). Även statisten på bilden.
 
Stilla havet.
 
 
 
//Jocke
 

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA