Road Trip, Florida.

Jockes lag hade en mini-turnering idag som avslut på denna vecka, spring break har nu officiellt börjat. Jocke spelade deras andra match och han gjorde väldigt bra ifrån sig. Vi alla var där och hejjade på honom i kylan.. Idag har det blåst väldigt kallt, men vi mådde ganska gott under lager av täcken och filtar. Jocke fick spela vänster back, och ännu en gång, han gjorde bra ifrån sig! Kul :)
 
Gänget har dragit till Tallahasse för utgång ikväll. Jag skälv stannde kvar här i Thomasville för att vänta in Mamma och Gurra. Dom ska vara här när som helst. Iaf, imorgon är det planerat att vi ska möta upp Jocke och gänget i Tallahasse, för att sedan dra vidare till Panama-beach. Dit far många studenter på springbreak, och vi hoppas på bra väder. Efter en natt där drar vi ner till Miami där vi stannar i tre dagar. Sedan ska vi förbi Tampa och Orlando, för Universal, NBA, och NHL. Detta är iaf planeringen, och jag tror detta kommer bli hur bra som helst. 
 
 
Fler bilder kommer upp på facebook.
 
Eftersom vi drar ut på en trip nu, så kommer uppdateringen på bloggen inte bli den bästa. Hoppas ni har en bra vecka där hemma, så ses vi snart igen! PUSS OCH KRAM!! //Linn

Kommentarer

elisabeth

2013-03-03 - 11:47:51
Ha det bäst med alla era vänner! Kramar från oss!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA