Irré`s sista gästinlägg i bloggen!

Igår var vi och hälsade på den familjen som hjälpt Linn och Jocke med möbler. Dom bor lite utanför staden, i ett riktigt stort hus, typiskt amerikanskt. Jättestort kök med köksö, öppen spis med ett koskinn på golvet framför.
En enorm övervåning med biljardbord, pokerbord och soffgrupp framför öppen spis. Dom hade tre barn, och alla var så trevliga och lättsamma att prata med. Deras 13-åriga pojke sa varje gång han pratade med mig ; yes ma´m.
Deras gård var ingärdad av dessa "spökträd (ekar) och vi kom på kvällen när det var mörkt så det gav en viss skräckfilmkänsla.
Idag är det sista dagen,och det känns tungt att behöva åka hem redan. Tiden har gått så otroligt fort. Jag vill verkligen komma tillbaka igen. Vilken upplevelse det har varit. Nu ikväll har vi varit ute och ätit, och på Jockes önskan så bakar jag bullar 23.00 :)
 
Linn med sin tränare Julie
331 år gammal ek i Thomasville 
besök hos familjen Hurst
"Spökträd"
 
Nu får ungdomarna berätta mera och lägga ut bilder från våran resa i Florida !!

Kommentarer

Robban

2013-03-14 - 06:17:26
Bra skrivet Irre!

Eva

2013-03-14 - 07:00:34
Välkommen hem!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA