Minst 9 Pass i Veckan

Kl 8:30 denna fredag var jag och jocke pa skolan for att gora ett hjarnskakningstest. Vilket innebar att far man en hjarnskakning ska man ta om detta test for att jamfora ifall hjarnan ar i sitt normala skick eller inte. Nu sitter vi pa skolan (darfor jag inte har tillgang till svensk tangentbord) och chillar for att sedan ta bussen hem. Vi far inte internet forrens nasta vecka vilket suger..
 
Hursomhellst, vi trivs valdigt bra. Och vi har traffat manga ur laget och alla ar supertrevliga. Har aven fatt varat schema for denna termin, och jag kommer trana 9 ggr i veckan + en valfri. Kan fixa senare sa ni far se hur schemat ser ut. Det ar tufft men det kanns hur kul som helst!! Ska aven fa testa trana som mittfaltare har, vilket blir intressant. Som Jocke tidigare skrivit sa har dom valdigt strikta regler har, vilket ar nytt for oss Svenskar. Gor man nogot misstag som komma for sent, missa traning, inte gor nog bra ifran sig pa traning, tappa bort grejer eller inte gora nog bra ifran sig i skolan sa blir man straffad, oftas med att fa springa.. Tjejernas reglar ar som tur var inte lika strickta som killarna, och tranaren verkar riktigt skon och VALDIGT engagerad. Men han ar valdigt hard pa att man ska kampa och aldrig ge upp (han snackar mycket om den mentala styrkan), Hans favorit lag ar Barcelona och tjejerna i laget sager att han vill att vi ska spela mycket boll, vilket later bra! Sa, kor man garnet hela tiden och ar koncentrerad ska nog allting ga bra.
 
Pa lordag ska nog mitt lag ha "After Christmas". Och det kommer inte vara samma party som ni i Sverige assosierar det med, utan typ mat och utbytning av presenter. Mysigt. Annars har vi nog inte sa mycket planer for i helgen, mest troligt forbi Wal-Mart for att handla det sista till lagenheten.
 
Vi har ju talat om tidigare hur snalla och hjalpsamma alla ar har, det visade de idag igen nar jag satt i bibblan och vantade pa joakim som var och hamtade ut sina traningsklader, tva stycken kom fram och fragade ifall jag behovde skjuts hem, fastan jag aldrig traffat dem tidigare. Aven Hanna, den svenska tjejen som spelar i laget har hjalp oss sjukt mycket, och vi har valdigt kul ihop!! TACK HANNA DU E GRYM. :)
 
Forlat for att det inte kom upp nogon bild, men lovar att det ska battras! Hoppas ni har det bra hemma, KRAM!
 
/Linn

Kommentarer

Robban

2013-01-11 - 16:24:31
Låter super bra! Ha nu så kul 😃

Eva

2013-01-11 - 16:48:23
Vilket mottagande ni fått! Låter jättetrevligt! Träning 9 (10) pass i veckan - wow så häftigt! Avundsjuk.... ;-)

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA