Lingonsylt

Hejsan!
 
Vi kom just hem efter en plugg-stund på ARC. (Academic Resourse Center) Nu ska vi sätta oss framför datorn och kolla på det nys avsnittet av Rivieran från igår. Har hört rykten om att Robban ska dyka upp i rutan, spännande!!
 
Idag har vi varit på skolan hela dagen, från 9 till 5. Vi hade matte prov på morgonen och tror att vi båda gjorde det bra. Skrev på alla tal så det känns väldigt lugnt faktiskt. Sedan så drog vi vidare på träning kring 2. Vårat lag är nu indelat i två träningsgrupper som tränar efter varandra. Så i brist på annat så tränade jag med båda grupperna, sedan drog vi vidare till gymmet för ett intensivt pass med den berömda Dante!
 
Det har regnat ikväll, men ändå är det varmt i luften. Det var även åsk-varning så killarna fick träna inomhus. De var på gymmet medans vi var där och kan säga att jag var glad av att stå på sidan om att titta på. De sprang på löpband, cyklade och körde styrke. Och jag såg nog minst två stycken som jag trodde skulle falla av löpbandet utav utmattning. Det såg riktigt tufft ut. 
 
Fyndade dessa godingar idag! Palt och Lingonsylt here we go
 
Hittade även Wasa Hårdbröd!
 
Gjorde kakor ikväll :) kakmonstret i mig är framme.
 
 
 
HEJDÅ!

Kommentarer

Eva

2013-01-31 - 07:00:20
Wow Linn! Nu snackar vi SKOR!!

Robban

2013-01-31 - 07:06:02
Hoppas ni har det super bra!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA