JAA!!

Fantastiskt att Kaatari, Jens, Elin och Amanda äntligen BOKAT!! Dom kommer samtidigt som Irre och Gurra, alltså under Spring Break! Som jag förstod det på Kaatari så börjar deras resa den 27e Feb (ons) mot Sthlm för att sedan landa i Tallahassee på kvällen våran tid den 28e, sen är dom här till Måndag den 11e Mars. Minns inte exakt hur Irres datum såg ut men du får gärna kommentera eftersom att din dotter sover i skrivande stund.
 
Så det blir väll att smacka upp någon form av resplan inom kort. Bör även nämnas att Simon (simoneng.blogg.se) förhoppningsvis möter upp oss en helg om han lyckas komma loss borta i Seattle! Hade varit fett! Återigen ett stort leende på läpparna!
 
Idag var det som vanligt träning med försvararna och det gick bra förutom att min timing är riktigt usel just nu. Imorgon blir det förmodligen ett mördarpass i form av styrke och kondition.
 
Panama Beach under spring break. Ett av de populärare ställerna collegekidsen sticker till under Spring Break.
 
Från och med denna vecka har vi börjat med Study Hall i bägge lagen. Det innebär krav att plugga i x antal timmar på skolan. Man får timmar beroende på sina betyg. I och med att jag och Linn är Freshmen's så har jag 10h/veckan och hon 8h/veckan, trots att vi båda har ett snittbetyg på 4.0 av 4.0 från SBCC (som dom inte har en aning om). Varför jag har 10 beror på att våran tränare har andra krav. Lite jobbigt men samtidigt riktigt smart om man utnyttjar tiden. Det finns oftast tutors (hjälplärare) att tillgå. Samtidigt kunde det ha varit värre, de avstängda killarna i mitt lag har 15h/vecka.
 
Vill även dela med mig av en miss vi gjort. Vi hade sjukligt många tal att göra i våran läxa i Matte. Så vi har spenderat många timmar i helgen att göra bort dom. Så idag då vi fick hjälp av en kille i våran klass berättade han att man bara skulle göra alla tal med ojämna nr (vartannat). Så vi har alltså gjort dubbelt så mycket... Vill dock inte påstå att missen är vårat fel eftersom lektionen när läraren gav ut läxan så började han den 5 minuter tidigare vilket vi missade. Arrrghhh... Dock var det nödvändigt!
 
Nu: Läsa lite biologi för att sedan göra det bästa som finns. Sova!
 
//Jocke

Kommentarer

Irré

2013-01-23 - 10:32:15
Oj, ni får många gäster samtidigt:)Hoppas ni får rum med oss alla;) Vi kommer dock några dagar senare, 2 mars (kväll) och åker hem 14 mars (kväll)

Robban

2013-01-23 - 11:41:46
Oj så kul!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA