Nevadaöknen

Om jag hade vart kvar i Santa Barbara nu, så hade denna helgen spenderats i Las Vegas! Laget som jag spelade i (Deportivo Gallardo) spelar nämligen en cup där just nu. De representerar Santa Barbara. Hade varit roligt att vara med. Såg att Tobbe som en av dom heter just lade upp på facebook att de hade vunnit en match, samt spelat en oavgjort, och nu skulle de ut och ladda upp inför morgondagen genom att spendera natten på The Strip. Inte helt fel matchuppladdning, haha! 
 
När vi var i Las Vegas i September så bodde vi på dt hotellet som lyser rosa och är hyfsat i mitten på bilden. Flamingo. Och så såg vi en sjukt bra spelning av mina favoriter, Blink 182, på mittentaket av The Cosmopolitan (Hotellet som skiner blått i högra hörnet av bilden). En fantastisk upplevelse var det, och jag vill verkligen åka dit fler gånger!
 
Det var väldigt kallt i Thomasville idag. Annat var det dock igår. Vädret svänger lite, men oftast är det väldigt bra. Som igår, perfekt svenskt sommarväder. Bjuder på random bilder.
 
 
 
Det är inte så lätt att hålla ögonen öppna på en fredag efter en hård träningsvecka. Inte ens stående.
 
Till Tim: Det finns en hyfsad skatepark precis bakom där vi bor.
 
 
/jocke
 
 

Kommentarer

Robban

2013-02-19 - 06:50:59
Vi kommer till hösten!

Maria

2013-02-21 - 09:38:01
Den måste Tim & Petter pröva....
Men inte jag !
Kramiz

Maria

2013-02-21 - 09:38:02
Den måste Tim & Petter pröva....
Men inte jag !
Kramiz

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA