Natthökarna

Det blev en lång dag på skolan idag. Stack klockan 10 till training room, där jag gjorde övningar för ryggen samt att jag fick massage! Därefter vidare till lektion. Efter det var det dax för träning. Sedan vidare till ytterligare en lektion. Till sist hade vi studier i två timmar med laget. Klockan 9 på kvällen var jag äntligen hemma.
 
Min professor i kommunikations-klassen jag har är så otroligt rolig. En sån där person som bara ser och är rolig utan att verkligen mena det. Lite kul är att han under sin "Master's" specialiserade sig på stereotyper inom barnprogrammet Phineas och Ferb (Petter Vikströms favoritprogram). En Master's Degree tar man två år efter sin Bachelor's (Kandidatexamen, 4 år). Det är respektabelt att ha en "Master's". Vet dock inte om det är lika respektabelt att ha det med inriktning inom ett barnprogram, haha. Mr Brumfield som han heter berättade att han tyckte Phineas och Ferb var bra, men att han var lite less efter att ha sett ca 140 avsnitt. Jag vet att han inte är ensam om att vara less på Phineas och Ferb, mina föräldrar är nog också det..
 
 
Skolans maskot, the Nighthawk.
 
 
Som tur var fick bada isbad efter gårdagens träning. Jag är hyfsat säker på att det var den tuffaste hittils. En obehaglig känsla för stunden, men jävligt bra efteråt, eftersom det hjälper musklerna att återhämtas.
 
 
Imorgon innan gymträningen ska vi träffa idrottspsykologer. Det är helt enkelt till för att öka prestationsförmågan på oss spelarna. Vi kommer att träffa dom enskilt en gång i veckan. Tror att det ibland kan vara oftare under säsong.
 
 
/Jocke
 

Kommentarer

Robban

2013-02-01 - 06:23:50
Ha ha ha! Du e kul du Jocke Boy !
Vet it om det e nå fel på min Skype eller
Om du it vill snacka me mig?

maria

2013-02-01 - 08:55:06
hahaha....vilken bild!
kram ha en bra helg:))

Irré

2013-02-01 - 10:28:19
´Men du, snacka om seriös o ambitiös skola ni hamnat på. Vilken utveckling ni måste göra. Ni har väl inte lika hårt program för oss som kommer snart och hälsar på :)))

Steffe

2013-02-02 - 10:50:00
Hur går det med ryggen egentligen?

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA