Coach Julie

Jag och resten av laget har nu träffat våran nya coach. Jag fick ett väldigt bra första intryck av henne. Hon verkar vara väldigt kunnig taktiskt. Hon berättade lite om sig själv, om hennes filosofi, osv. Det känndes lite som en typisk college film när hon sa: Jag är här för att fostra starka och självständiga kvinnor, och på vägen ska vi vinna pokaler och placeringar. Under denna vecka ska vi spela två mot två turnering hela veckan för att visa upp sig lite. Men får en ny partner varje match och hon ska hålla koll på hur många vunna matcher och mål varje spelare har fått, för att i slutet av veckan dela ut ett MVp- och målskytte pris. Kommer bli kul!
 
 
Idag så bjöd vi ju svenskarna på Palt. Det blev lyckat. De tyckte om palten och efterrätten (kladdkaka), om annars så döljde dom det väldigt bra ;) haha. Nä men seriöst, palt kan ju inte gå fel. Det var iaf väldigt trevligt och hoppas detta blir en liten tradition, svensk söndagsmiddag. 
 
Nu ska jag iaf göra en tidig kväll, satt just och såg matte lektion online... Tröttsamt. Ska upp 6 och gymma imorgon, så hejsvejs. //Linn 

Kommentarer

Irré

2013-02-25 - 18:47:50
Den tränaren verkar bli bra !! Tänk att du är så duktig på den ädla konsten att göra palt. Det har du efter pappa :) pussss....snart kommer jag ! tjoho

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA