Blixtar och Dunder

Sedan igår kväll har regnet verkligen öst ner. Vi vaknade även inatt av att rummet sken upp, på grund av blixtrar. Så, idag blev träningarna flyttade till inomhus. Jag själv har inga större rädslor för åskan. Men efter hört historier som folk i laget varit med om så inser jag att åskan här ska man ha lite respekt för. Efterom vi bor väldigt nära florida är åskan väldigt vanligt i samband med regn. Men förhoppningsvis så ska vi inte råka ut för något. Själv tycker jag det är lite mysigt att någon dag bara få sitta inne och titta ut å spöregnet. Hur som hellst, har regnet slutat nu tidigare ikv. 
 
Detta var himlen igår kväll precis innan regnet. Jag försökte fånga en blixt på bild med det gick inte så bra... Hur om helst, himlen var riktigt lysande mörkblå. Ganska fint.
 
Som ni ser på bilden har det kommit väldigt mycket vatten. Men när solen kommer fram så torkar det upp väldigt väldigt fort.
 
Ödlan har hälsat på igen.
 
Nu ska vi göra bort lite läxa, så vi får allt borta innan lovet. Kram på er //Linn
 
 

Kommentarer

Carin

2013-02-26 - 22:25:00
Åh nej, krokodilen har ju blivit större! Varning! Varning!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA