Sick

Jag grämer mig lite över att jag inte såg matchen i collegefootballen mellan skolorna Auburn - Alabama, där förmodligen ett av de sjukaste avsluten på en match inträffade. Lite roligt är att dagen innan då vi var på Thanksgiving hos Katie's familj berättade dom hur stor matchen mellan dessa skolorna är, och att det är ett derby när dom möts som har en lång historia bakom sig. I alla fall, det var 28-28 med en sekund kvar och Alabama hade bollen. Dom försöker på ett field-goal, vilket innebär att man sparkar bollen innanför stolparna. Konstigt nog misslyckas dom och Auburns man längst bak tar bollen och springer över hela planen för en touchdown. Extra roligt att hela Katie's familj är stora Auburn fans. Detta var även bra för Florida State (som vi "supportar"), eftersom Alabama var rankade 1a och är nu ute! 
Vi går in i en tuff vecka nu med Finals (slutprov). Så här ser det ut: 2 stycken på Tisdag, 2 stycken + inläming av en uppsats på Onsdag, Torsdag 2 stycken.
Ser nu att eftersom klockan är efter 12 så är det endast 22 dagar tills dom kommer!
Hörde de tråkiga nyheterna om att skådisen Paul Walker (Fast and Furious) dött i en bilkrasch. Hans hus i Santa Barbara låg faktiskt bara 11 minuter enligt google från där vi bodde, så vi var ju nästan (eller?) grannar.
-Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA