Stateside

Tillbaka i USA! Resan gick smärtfritt. När vi skulle hoppa på USA-flyget till Atlanta så frågade dom i högtalarna om någon kunde tänka sig stå över just den flighten i utbyte mot 800 euro + ombokning av en ny resa så fort som möjligt. Om de inte vore för att vi hade skjuss väntades i Tallahassee hade jag inte tvekat en sekund (Visserligen tror jag det hade blivit konkurrens av många andra som inte tvekade).
När vi klev av flyget i Tallahasse, Florida möttes vi av extrem värme. Vi båda fick oss en tankeställare om hur detta ska gå att träna/spela i. Som en bastu bokstavligt talat. Imorgon såg jag att det skulle vara 36 grader här i Thomasville.
Linn hoppar direkt in i hetluften och börjar träna imorgonbitti med laget. Jag har semester fram till Lördag. Imorgon blir det dock full fart med att skaffa läggan, hämta möblerna, och ett eventuellt bilköp. Den som lever får se.
-Jocke
 

Kommentarer

Irré

2013-08-05 - 08:48:11
Så skönt att allt gått bra, men saknar er redan..Elton ylade efter dig igår Linn. Saknar sin fotbollskompis..Puss <3

Robban

2013-08-05 - 09:41:18
Kul att ni är framme, var sover ni första nätterna? Saknar er redan men på återseende ;-)
Svar: Hotell
Joakim Vikström

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA