Internet

Nu har vi äntligen fått Internet till lägenheten. Skönt att börja kunna kommunicera med alla er där hemma. I och med detta återupptar vi den regelbundna uppdatering här.
Det har varit fullt upp här så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det är preseason för både mig och Linn just nu. Minst en träning per dag, men väldigt ofta två per dag. Båda lagen har dessutom blivit serverade lunch och middag i en vecka. Allt är så proffsigt. Efter varje träning under preseason är det obligatoriskt att bada isbad i minst 10 minuter (I syfte att återhämta musklerna). Det är som tidigare nämt heltidsanställda coacher för alla olika lag på skolan. Varje lag har även en heltidsanställd sjukgymast som är med på träningarna och som man kan gå till innan eller efter för behandling. Inte nog med det, skolan har även 2 idrottspsykologer och 2 styrketränare på heltid. Det satsas lite mer pengar på idrott i detta land. Det gillas!
Linn har match imorgon mot ett U-14 pojklag. Samma lag som dom mötte förra helgen, men Linn kunde inte spela då pga papperstrul av NAIA. En sak som inte gillas med detta land. Men imorgon är hon i alla fall ready to go.
För mig själv har det gått bra på träningar och tester så här långt. Dock sitter jag tyvärr med en stor ispåse på min ljumske just nu. Lite surt med tanke på att vi har match på söndag. Jag var tyvärr tvungen att stå över dagens andra pass pga denna ljumske. Jag får se hur det känns imorgon efter lite ström.
I Onsdags började skolan här. Det kommer förhoppningsvis bli en tuff men lärorik termin. Vi läser 18 credits denna semester, vilket generellt är max för en heltidsstudent.
Kurserna vi tar denna termin är: Principles of Financial Accounting, Principles of Macroeconomics, Microcomputer Applications, Composition II, United States History and Government, Introduction to Statistics.
Kvällen spenderades i Terrys poolhouse där man fick uppleva ett riktig Sweet 16 Party. Och svar ja, hon fick en bil. En splitterny KIA som skulle ha klassats som en väldigt fin familjebil i Sverige.
Har inga färska bilder att bjuda på just nu men det kommer!
-Jocke

Kommentarer

Elisabeth

2013-08-17 - 12:54:59
Kul att höra att allt är bra! Här är det spö i backen och blåst. Kramar till er!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA