Wedding

Linn avgjorde en av sina två matcher igår. 2-1 blev den första, och den andra förlorade dom med 3-1. 
 
Vårat lag vann. Vi mötte inget jätte bra lag, och jag minns ärligt talat inte vad vi vann med. typ 5-1! Jag spelade hela  på vänsterbacken.
Efter matchen så stack vi direkt till brölloppet vi skulle jobba på. Stället var precis som en film.. Själva ceremonin ägde rum nere vid vattnet med stolar utställda osv.. Vi jobbade som servitriser i ett stort tält där de alla åt. Det var över 300 pers. Dom verkade inte ha lite pengar dom som gifte sig! Efter vi jobbat färdigt så stack vi till en fest i en lägenhet där massor från både kill och tjejlaget var. Det var kul.
 
En sak jag la märke till på brölloppet: Nästan alla körde bil dit, för att sedan köra hem. Och nej, det var inget bröllop utan alkohol - snarare tvärtom. Det är en helt annan värld när det kommer till att köra full här i USA.
 
Idag regnar det massor, så det blir en chill dag.
 
//Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA