Matteprov

Kvällen har spenderats med matteplugg inför det sista provet som vi har imorgon i matte. Iofs har vi en final på alla kapitel men läraren sa att den inte kan sänka betyget utan istället bara höja. Det vi har just nu i matte känns bara som grymt onödig och svår hobbymatte. Med det menar jag att vissa saker i matte, som att räkna grader osv, kan självklart vara bra om man skall konstruera/bygga något osv... Men att räkna matte med fler bokstäver och regler än vanliga siffror är bara totalt meningslöst, om man nu inte är ett mattefreak som har matte som ett fredagsnöje.
 
Thomasville bjuder på en otroligt skön värme. Tyvärr fungerar inte våran air-condition som den ska, så vi har i skrivande stund ca 28 grader i läggan. Dom lovade dock att skicka någon snubbe idag då Linn var och betalade hyran. För annars smälter vi.
 
IFK Göteborg möter AIK i Stockholm samma dag som vi landar, så vi funderade eventuellt på att stanna och se den matchen, och sedan ta morgonflyget hem till Piteå dagen efter.
 
Nu gör vi kvällsbaugetter i ugnen. Lite mer matteplugg sen godnatt (om man somnar i värmen). Tur vi har fläkt iaf.
 
//Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA