Starbucks

Vi kom precis hem från en kväll på Starbucks. Vi for dit för att plugga, vilket är väldigt skönt. Där är det lungt och det  finns mindre saker som kan distrahera en från läxan där än vad det finns hemma. Så vi har gjort oss var sin varmt macka sen ska vi krypa ner i sängen eftersom klockan här börjar bli mycket. 
 
Idag har Jocke haft match med sitt lag Deportivo Gallardo. Deras motsånd sägs vara de bästa i serien och matchen slutade 4-3 till dom andra. Matchen började kl 11 och Jag och Sam skulle åka buss till matchen men det kom inte någon buss så vi gick dit istället. Det gjorde att vi missade stor del av första halvlek, resultatet var då 2-1! Matchen bestod av vågade tacklingar, ett rött kort, två gula, en ribbträff, ett missat friläge, en räddad straff och ett bråk som slutade med en nedknuffad anfallare. Som ni ser så var matchen ganska händelserik för oss åskådare, däremot var kanske inte spelet det bästa idag men det var trevligt iaf. Sedan fick vi skjuts hem av en lagkamrat till Jocke. Denna match var en träningsmatch och nästa söndag så drar allvaret igång. 
 
Det har varit varmt idag här i Santa Barbara och tydligen är det någon slags värmebölja som har träffat Kalifornien, det brukar inte vara såhär varmt i september. Därför funderar jag och jocke på att inskaffa en AC i vårat rum. Det skulle vara skönt. 
 
Imorgon är det skola och jag har två lektioner och träning. Jocke har en lektion. Imorgon får vi också tillbaka gasen i våran lägenhet eftersom den varit borta i några dar. 
 


 
 
 
 
 
Här är en bild från i fredags då jag var på party med några brudar från laget, det var riktigt kul!!
 
Såhär kan det se ut på gatorna på Del Playa, Isla Vista. Tydligen var det mindre folk än vanligt. haha.
 
Jag vill avsluta med denna bild, eftersom vi ser ut att ha riktigt kul! Men vi ser bara inte ut att ha kul utan vi har det!! Puss på er //Linn
 

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA