PALT

Nu är det dålig uppdatering här, kan inte annat än be om ursäkt!
 
Snabb summering av helgen.. Vi var och såg fotbollsmatchen på andra skolan som hade derby mot UCLA. Det var 7 500 åskådare där vilket var bra. Denna gången hade vi med oss tortillas som kastas där när det blir mål av tradition. Det var roligare än att se matchen, som för övrigt slutade 1-1. Bra stämning var det och motståndarspelarna hade det inte lätt då de skulle driva bollen i närheten av hemmaklacken som såg till att det blev ett regn av tortillas mot dom.
 
 
 
Efter matchen drog vi hem till Tobbe och Lindes lägenhet som ligger på IV där vi spelade lite amerikanska ölspel för att sedan dra ner till DP, en lång gata med massa hus och lägenheter som alla festar i. Jag säger bara stackars alla som vill fokusera på att plugga och bor där..
Trevligt var det!
 
 
Lördagen blev en så lugn dag att den som gillar att ta det lungt hade tyckt det var för lungt. Jag och Linn drog ner på State St och prövade för första gången Yoghurtland. Det är en youghurtbar där du får välja bland massa olika frysta yoghurtsmaker samt blanda i frukter och snacks, skit gott och Linn kanske måste bindas fast så att hon inte köper upp alla sina pengar där alternativt sprängs. 
 
 
Idag söndag så började dagen med match med Deportivo Gallardo och vi förlorade med 6-2, mer behöver inte sägas!! :)
 
 
Jag och Linn har även hunnit med att sola på stranden någon timme, då det var JÄTTE varmt här idag (som alla andra dagar). Det är tydligen ovanligt varmt här nu för att vara i September, men vi klagar absolut inte annat än att vi gärna skulle haft en AC i lägenheten!
 
 
Kvällen avrundades med att göra palt. Ett kärt återseende med andra ord. Usch så gott! Dom smakade riktigt bra och vi körde bacon istället för fläsk. Det är något vi verkligen kommer att se till att ha i lager i framtiden.
 
 
 
 
 
 
Vi hade tyvär slut mjölk så de är förklaringen till att vi körde på cola..
 
 

Kommentarer

Robban

2012-09-24 - 18:14:42
Palt å taco. Nu får ni träna på plankstek tills vi kommer!
Längtar!!!!!

Irré

2012-09-24 - 19:51:55
Lyssnade på en känd näringsfysiolog, som jag tror inte skulle rekommendera den mat ni äter om man ska prestera i idrott :) gullungar !!!! pusss

Elisabeth

2012-09-24 - 21:56:00
Fina paltar! Duktiga ni är! Blev det paltsvima efter måltiden? Här har det varit frost några mornar, skrapa bilrutor. Idag har Theo varit här, jättekul! Farfar har följt Petter på träning.
Kramar!

fressi

2012-09-27 - 22:49:22
nu du jocke äre bara dax att spränga in en tattoo i din hud!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA