Labours Day

Vi kom precis hem från vårat andra besök på McDonalds idag... Till vårat försvar så har dom "Bigmac Monday" där man får ett Bigmac, pommes och en dricka för ca. 26 kr. 
 
Idag har vi varit lediga eftersom det är labours day här i USA. Det är en dag för alla arbetare och nästan alla är lediga. Stan har fortfarande öppet och så men skolan har stängt osv. Vi tog därför en välbehövd sovmorgon till ca ett, drog sedan ner till stan. Annars har vi tvättat och gjort läxa, en väldigt lung dag som ni ser.
 
Imorgon har jag match, bussen får 7,30 från skolan och sedan väntar en 3 timmar lång bussresa till Taft. Ingen aning vart det ligger, men hoppas vi får komma hem med en till vinst. Så imorgon blir det en riktig heldag och vi kommer nog komma hem riktigt sen ifall killarnas fotbollslag också ska spela.. Men det blir nog riktigt kul förutom att jag måste göra läxa på bussen, hade hellre sovit... 
 
Igår så var Jocke som han skrev i inlägget nedanför och spelade match. Det gick riktigt bra för honom i första halvlek sedan i andra så var spelet på en planhalva så det hände inte så mycket för backlinjen. Det var mysigt att sitta och fota i solen, och att vi blev bjudna på tacos efteråt var ett riktigt plus i kanten. 
 
 




 
 
Bilden är tagen typ förra veckan, men vill visa att vi inte bara äter skräpmat!!
 
Gå sedan in på denna länk;http://www.sbcc.cc.ca.us/womenssoccer/2012_roster.php
Där kan ni se att jag nu är på SBCC Women's Soccer hemsida, coolt! Är dock lite besviken på deras stavning av Piteå. 
 
Byebye, //Linn
 
 

Kommentarer

Irré

2012-09-04 - 21:06:35
Lycka till !! PUSSS..

Elisabeth

2012-09-04 - 21:13:55
Har ni hittat pitepalt på någon servering? Här är det spö i backen!
Lycka till med matchen!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA