LA Galaxy

Igår Fredag (för oss) stack jag, Robin, Sam och två andra svenskar, Tobbe och Linde, till Los Angeles så fort min och Robins lektion slutat. Vi såg Los Angeles Galaxy som förra året vann MLS (USA:s bästa fotbollsliga). Galaxy har spelare som David Beckham, Landon Donavon (USA:s största spelare), Robbie Keane och nyinköpte Christian "Chippen" Wilhelmsson.
 
Det var ruskigt med trafik och SJUKT varmt. Vi har tur att Santa Barbara ligger vid kusten som därmed innebär att det aldrig blir monster-varmt. Eller ja föresten, för en svensk så är det ofta "moster-varmt".
Så fort man rör sig inåt landet i Kalifornien så är det helt galet varmt. Det var närmare 40 än det var 30 i Los Angeles denna dag.
 
Vi kom fram i god tid så vi åkte därför och checkade in den berömda gatan "Hollywood Boulevard". Det är bland annat där i krokarna Hollywood-skylten ligger och efter gatan vi gick fanns alla stjärnor i marken.
 
Jag investerade ett par nya converse för 250kr, hemma hade det blivit minst 700.
 
Vi käkade på "Hooters" och för er som inte vet vad det är, prova googla! Jätte coolt var det, not. Maten var inte bra men gick ner. Efter det så gick vi på Vaxmuseumet som ligger efter gatan. Skit coolt var det och alla var SJUKT verkliga. Man ryckte till flera gånger för man trodde det var en riktig person.
 
Vi fick oss en skymt av skylten i alla fall. Det får bli att försöka ta sig närmare en annan gång!
 
Jag visste sen innan att Petter är duktig men att han jag skulle se han här trodde jag inte.. Känns kul att lillebror finns med bland stjärnorna i Hollywood!
 
 
 
 
Jag och Forest Gump med sin chokladask
 
Fanns en vaxdocka på PV också!
 
Jag och Morgan Freeman
 
Britney ville ta ett kort också!
 
Jolie och Brad !
 
 
Sen stack vi till matchen och det var skit mycket trafik så vi kom precis då den började. Beckham var tyvär skadad vilket var riktigt tråkigt. Men vi fick i alla fall se Chippen göra sin debut och även ett mål för sin nya klubb. Matchen var ingen jättehöjdare men helt ok! Galaxy vann med 2-0 över Colorado.
 
 
Chippen intervjuade efter matchen
 
Vi stack sedan hem och det tog hyfsat länge! LA är helt sjukt stort och det tar jätte länge att köra igenom. Vi var hemma runt halv 2 på natten, lokal tid.
 
Något som måste upprepas, framför allt för att få se Beckham in action!
 
Imorgon Söndag så har vi match mot det laget som vann högsta divisionen i Sunday League ifjol. Ska bli riktigt kul. Vamos Gallardo
 
Jocke

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA