Det går bra nu

"Marissa Fontanes and Linn Viklund have been outstanding on defense in front of Robinson." står det på hemsidan till SBCC tjejlag. http://www.sbcc.cc.ca.us/womenssoccer/2012_season_preview.php
 
Jag fick ju som sagt fotbollskursen som innebär två träningar i veckan på skolan med assisterande tränaren för kill o tjejlaget, Paul Hart. Han verkar vara en riktigt bra coach och extremt kunnig. Han har ganska imponerade meriter i form av att ha stått målis i Queens Park Rangers i Premier League (!).
Han kom fram på fotbollsträningen idag och sa: "Linn is playing really well right now, we are pleased with her". Så nu återstår de att se om detta verkligen stämmer, första hemmamatchen för dom imorn!
 
När vi ändå är inne på stjärnan så gjorde hon tydligen sin livs träning idag med bollbanor som Ronaldo, skott i kryssen, samt ett erkännande från tidigare nämda Paul i stil med "Du är nästan lika bra som mig nu bara det att du inte är lika snygg".
 
Berömmelser, folk som tvättar träningsklädera åt henne, till och med en pojkvän som står på kvällen och förbereder en matlåda(kycklingpasta) medans hon sover för att hon ska slippa äta i skolans kafeteria. Vad kommer här näst?
 
För att lämna glamouren en stund och övergå till mina mexikanska vänner. Seg träning ikväll med sämre tempo än gårdagen. Just ja föresten! Jag har ju faktiskt privatchaufför till träningara! Han är dock för skön ägaren, jag berättade att min familj mest troligt kommer om ett tag och då sa han så klart att dom måste komma å titta på en match, samt att dom skulle fixa BBQ-Party då. Jag skrattade till lite, då tittade han på mig med en seriös blick ch sa: "No, I'm serious". Så då vet ni vad som väntar.
 
Annars har inte mycket hänt idag, åter "dåligt" väder med några droppar regn, men ändå en bit över 20 grader.
 
 
I brist på bilder så får ni se hur nära det är från oss till skolan. Krysset längst till vänster är La Brezza och det andra krysset är där de mördande trapporna upp till campus är.
 
Nu ska jag sova för att sedan ha en lektion imorgon för att sedan se Linns match.
 
PS: Tack farmor och Steffe för eran hjälp (speciellt steffe), men jag behöver en komplettering från farmor som gärna får nämna vikt på potatiserna eftersom att dom är JÄTTAR här!

Kommentarer

lennart

2012-09-07 - 17:24:54
Bakom framgångsrik kvinna står en förvånad man !!

Irré

2012-09-07 - 17:26:21
Gulle dig :) känner mig så trygg att ha Linn i din "omvårdnad"

Robban

2012-09-07 - 20:46:14
Vi bjuder Mexarna på palt när vi kommer

Elisabeth

2012-09-09 - 20:17:19
Du kan göra av sammanlagt 1 kilo potatis

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA