American Football

Idag har vi varit och sett på två matcher! Den första var vanlig fotboll för oss, och det var killarna på skolan som lirade.
Dom spelade inte bra alltså men lyckades ändå vinna med 2-1. Jag tror dom kan mycket mer!
En liten rolig sak med collegefotboll är att det är fria byten, så killarna böt sina forwardspar väldigt ofta, de satt då minst på bänken 3 gånger var.
 
 
 
 
Det var som vanligt riktigt varmt idag! Tjejen brevid Linn, Gaby, spelar i hennes lag.
 
Sen stack Linn med sitt lag på "pastaparty" hemma hos någon.
 
Vid 7 tiden var det dax för match nr 2, skolans amerikanska fotbollslag hade sin första hemmamatch. Det var både min och Linns första match och det var coolt! Man förstår ju inte reglerna till 100% men det är ändå en kul sport. Dock, så är skolans fotbollslag RIKTIGT dåliga i jämförelse med de andra, förra året vann dom tydligen inte ens en match. Laget dom mötte idag fick dom tydligen väldigt mycket pisk av förra året också.

Dom stod dock upp bra idag och ledde faktiskt några gånger, men jag tror dom förlorade med udda poängen (vi stack då det var en kvart kvar). Annars så var det ett coolt event och det var mycket folk i och med att det var första matchen för säsongen, 3000. Dock så var det inget om man skulle jämföra med dom största skolorna här i USA, där vissa drar 60-100 tusen pers på sina matcher.
 
 
 
 
 
De smäller ganska bra om man säger så och en fick åka ambulans.
 
Linn har match imorgon 30 min bort.
 
Jocke
 
 

Kommentarer

Robban

2012-09-01 - 08:41:18
Oj så kul ni verkar ha!! Jag vill också bo där. :-)

Irré

2012-09-01 - 09:39:20
jo, man blir rent avundsjuk :)

Carin

2012-09-01 - 13:09:17
Vet inte om ni följer nyheterna där, men jag hoppas att ni INTE tänker åka till Yosemite nationalpark!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA