Universal studios

I söndags hade Jockes match, som de tyvärr förlorade. Men det var spännade där ett tag och jag trodde dem skulle fixa det när de ledde med 3-2. Men slutsesultatet blev 3-4..
 Iaf, på kvällen ringer robban på skype som då befann sig i LA och frågade om vi var sugna på att följa med på Universal Studios dagen därpå. Det nappade vi på direkt, så vi mailade våra lärare och sa vi inte kunnde komma på lektion sedan hyrde vi en bil som vi trodde skulle ta oss smärtfritt till Los Angeles. Men såklart på motorvägen så smäller det till och bilden börjar skaka. Punktering. 
 
 
Som tur var hade vi försäkring som täckte, och efter en halvtimme på en in-and-out hamburgeresturang kommer en bärningsbil och hämtar oss och tar oss till närmsta verkstad, där böt de däck och vi var påväg igen mot LA efter ca 2 timmar.
 
Vi mötte upp Robban och Steffe på deras hotell och sedan for vi vidare till Universal. Det var helt sjukt coolt där. Och jag rekomenderar verkligen för den som får chansen att fara dit. Det fanns allt möjligt, 4-D bio och berg-o-dalbanor. Sedan även 4-D berg-o-dalbanor. Vi tog även en rundtur på anläggningen där filminspelning sker. Vi såg upbyggda städer, sjöar och Wisteria lane från Desperate Housewives (!!!!) osv osv. Det fanns så mycket att se att jag inte orkar och hinner skriva ner allting. Men det var verkligen en upplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
Detta är en av de uppbyggda städerna, de är i princip bara skal.
 
 
Här är två filmer från rundturen, men det fanns många fler coola grejer som visade som jag inte fick med på film:
 
 
Efter vi varit på Universal tog vi bilen för lite kändis-hus-jakt. Tyvärr körde vi vilse, men vi var nog inte långt ifrån Beckhams, tom hanks eller kanske Britney spears hus, det får vi aldrig veta...Sedan drog vi ner till stan för mat på Hard Rock Cafe. Vi hann även med en tur på Walk of fame och kollade in lite stjärnor. 
 
 
Hur som hellst, efter en RIKTIGT bra måndag så blev det tisdag och match för min del. Vi vann matchen med 4-0, men det kunnde lika gärna blivit det dubbla om vi hade velat. Alltså ingen rolig match att spela mittback. Men det var varmt idag och matchen var kl 1, och att jag fick veta att de snöar hemma gjorde kanske att min kropp trodde det skulle vara kallt ute, så den ville inte riktigt som jag idag. Men ni leder vi iaf serien, och tränaren är nöjd.
 
Detta är tre bilder från en tidigare match.
 
Ursäkta det långa inlägget men idag fanns det mycket att berätta. Nu ska vi lägga oss i sängen, (MED PÅSLAKAN!!!) och se Solsidan :) 
 
Vill även slänga in ett stort tack och lycka till, till Robban och Steffe som fortsätter sin resa till Las Vegas, ni kommer nog stortrivas där, och vi uppskattade verkligen det dagarna som vi hann träffas. 
 
Godnatt på er! //Linn
 

Kommentarer

Irré

2012-10-17 - 10:25:58
Lennart o jag tittade och tittade 1:a halvlek, men vi såg dig inte...ibland trodde vi att vi såg dig. Dåligt filmat, men då var du med i alla fall. Vi blev oroliga att du blivit skadad, för vi missade första 10 min. Zlatan gjorde mål då för Sverige :) Idag(ons) är det vintervackert ute, men mina morötter är översnöande !!! PUSSS.........

Maria

2012-10-18 - 07:46:04
så roligt att ni kunde träffas igen.Vad ni får uppleva helt grymt!!
Ha det så bra kram

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA