Halloween

Idag har jocke spelat match. Det blev en vinst med 6 eller 7-0, orkade inte hålla räkningen där i slutet. Det var en riktigt varm dag idag, som avslutades med en hamburgare och en chokladmilkshake. gött. 
 
 
 
Denna helg startades med en fredags match borta mot Oxnard. Vi vann med 1-0. Vi spelade inte bra. Får hoppas vi skärper till oss på tisdag då vi spelar en seriefinal skulle man kunna säga. Vinner vi har vi stor chans att vinna serien. Men fick iaf beröm av tränaren efter matchen.
 
Hursomhellst, det är halloween på onsdag så firandet drog igång redan i början på denna vecka, och kommer fortsätta till nästa helg. Halloween är verkligen stort har i usa, och framförallt i Santa Barbara. Isla Vista, som vi tidigare nämnt, är fullsmockat och poliserna kryllar under halloween. Jocke var ute och partade i fredags när jag var på match. Igår (lördags) var vi ut båda två. Först var vi till Isla Vista och kollade in läget, sedan drog vi på en lagfest två tjejer från mitt lag hade annordnat. Det var ett mini hus, med för många personer i. Men trevligt hade vi iaf. Här nere kan ni se bilder från i helgen. 
 
Jag och Jocke i lördags.
 
Jocke i fredags. The hangover.
 
Robin.
Detta var typ den enda bilden jag fick från lagfesten. Men mycke folk var det iaf. 
 
Nu ska jag och jocke lägga oss och se Solsidan!
Hade gött, pusss //Linn
 

Kommentarer

Robban

2012-10-29 - 05:59:45
Ni verkar ha kul där borta ;-) här har vi gjort premiär åk i Kåbdalis. Nu e det mindre än 2 mån tills vi får träffa er!!!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA