Bio

Idag frågade Gabby och Pontus om vi ville hänga med på bio och se den nya filmen "Loopers". Den har fått hela 8.2 på IMDB så det fanns en del förväntningar. Den var riktigt bra, en typisk tänkar-film och jag rekommenderar den verkligen!
 
Det där ska alltså vara large. Vi lyckades i alla fall äta upp det, tur filmen var lång!
 
När vi kom hem så tog vi tag i rummet som var stökigt och passade på att ändra håll på sängarna. När vi gjorde det så kom vi på att vi har ju faktiskt en 32-tums TV ståendes i en garderob, så vi plockade in den i vårat rum. Bättre att den samlar damm där än i en garderob i alla fall.
 
 
Resultatet. Och ja, gitarren har än så länge inte blivit mycket mer än en prydnad.
 
 
 
Imorgon har vi Dep. Gallardo våran andra seriematch och det är mot ett bra lag. Jag har även hunnit vara och kolla boende åt Pappa å Steffe som kommer nästa vecka. Längtar. Det är bara att konstatera att boende här är äckligt dyrt.
 
Vi har nu även hittat pastasås!! Igår blev det pasta-kyckling-bacon. (De bruna på bilden är inte bajs, utan det är Linns bullar... Dom smakar dock bra!)
 
Undertecknat Jocke
 
 

Kommentarer

Robban

2012-10-07 - 13:57:54
Längtar oxså!!!

Steffe

2012-10-07 - 22:53:53
Jamen jag längtar också! Hur gick det med boendet?
Kolla Jocke om du kan lista ut var dessa ligger:

Moto Loco
736 Carpinteria St.
Santa Barbara, CA 93103

Santa Barbara Motorsports
6466 Hollister Ave
Goleta, CA 93117



Svar: Båda är relativt nära, framför allt Moto Loco!
Joakim Vikström

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA