Veterans Day

Halloj!
 
Ursäkta uppehållet från bloggen. Lathet är anledningen. Vi har haft en otroligt skön och slapp helg. Vi har sett alla nya Johan Falk filmer och solsidan, samt poppat upp 4 påsar pop-corn. Falk filmerna var riktigt bra, speciellt den sista! Angående solsidan så är det alldeles för lite Ove.
 
 
Linn hade match i Fredags och det var deras sista Conference game som dom också vann! 3-1. Jag själv hade match idag med Gallardo och vi vann med 5-0.
 
Vi är lediga imorgon (måndag) pga. Veterans Day, som är en dag som hyllar alla krigsveteraner här i USA. Så skönt, speciellt för mig som hade min senaste lektion i torsdags. Lång helg minst sagt.
 
Även ett stort grattis till världens bästa pappa på Fars-dag.
 
Väderrapport i Barbara: Kalla vindar blåser in över staden. Det har varit under 20 grader i helgen, och eftersom vi inte har någon värme i lägenheten så har vi fryst lite grand. Ska dock bli lite bättre nu till veckan med 20+.
 
Nästa helg så har vi en fotbollstunering på skolan där vi har gjort ett hel svenskt lag. Ska bli kul!
 
 
 
 
jocke
 

Kommentarer

Robban

2012-11-12 - 17:03:04
Tack världens bästa Jocke😍 se nu till att krossa alla i turneringen! Längtar tills vi träffas i jul, puss på er !

Anonym

2012-11-12 - 17:17:32
Instämmer med pappa😄

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA