Throw Up

Igår Lördag började med att vi åkte upp i bergen till en liten gammaldags stad då vi vaknade. Det var riktigt häftigt, speciellt att när man åkte upp för bergen då det var små vägar som slingrade sig upp samt en magisk utsikt. Bilder kommer från Linns systemkamera då vi har tid att lägga in! Vi var där nästan hela dagen.
 
När vi kom hem så tog vi det lungt ett tag för att sedan fara och åka skridskor! Det var riktigt kul. Vi blev sedan bjudna (för tredje gången) på resturang av familjen. Det var ett fint ställe med bra (?) mat. När vi sedan kom hem så började Linn må illa. Resultatet blev att hon spydde HELA natten. Mest troligt så var det något lurt med den där Macaroni and Cheese som hon åt, för det verkar inte vara magsjuka. Man får se det från den ljusa sidan att det inte var något kött/kyckling involverat utan bara makaroner och ostsås. Hon har då börjat känna sig bättre men är fortfarande lite hängig. Tur vi bestämt sen tidigare att vi åker hem imorn på morgonen istället för idag. Vi ska nog mest troligt på bio ikväll.
 
Vi åker alltså hem imorgon till Santa Barbara, och det har varit riktigt bra här i Palm Desert förutom Linns "insjukning", men med 99 % säkerhet behöver ni intevara oroliga där hemma för hon är mkt piggare. Dessutom om det fortsätter så går vi till skolans "sjukstuga" imorgon. Men det var länge sen hon spydde nu. 
 
/Doktor Jocke.

Kommentarer

Irré

2012-11-26 - 11:28:42
lugnt att veta att dr Joajim har Linn under observation :) kram

Robban

2012-11-27 - 04:40:45
Klockan är 04.35 här hemma och jag har nyss fått sms av Steffe att de har fått vinter kräksjukan. Tycker synd om Linn av två anledningar: 1 jag vet hur det känns, 2 jag vet hur kräsen (kännsllig ) Dr Jocke är 😷 men det kan ju bara bli bättre!

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA