Stadiums

Vi kom precis hem efter ett riktigt skönt löppass på La Playa Stadium. Vi båda sprang såkallade "stadiums". Då springer man i de 80 trappsteg långa trapporna, 10 gånger. Jag är inte riktigt av en löpare, men kände ikväll att jag var riktigt sugen, därför känns det extra bra just nu.
 
Eftersom vi vann förra matchen klarade vi oss vidare till play-offs. Så på lördag smäller det, vinna eller försvinna. Jag vill verkligen göra en bra match och förhoppningsvis hela laget så säsongen inte slutar riktigt än. Så imorgon och på fredag kommer vi träna för att vara så förberedda som möjligt. Vi ska spela i LA och laget vi möter har tydligen en riktigt bra forward som sticker ut. Så hon får vi passa oss för, eller skada.. vem vet... hehe..
 
Just nu står jocke och gör lite American pancakes, som förövrigt är riktigt goda! Annars blir det nog bara att ta det lungt ikv och en sovmorgon imorn. 
 
Hoppas alla har sett Zlatans mål emot England. Helt. Sjukt. Var tvungen att retas lite med min tränare idag på träningen, eftersom han är engelskman. Annars så blev jag riktigt shockad och besviken av att igen i mitt lag vet vem Zlatan är (?!?!??!?!?) Hur kan dom ha missat????!?! dessa Amerikaner... 
 
 
 
Två bilder från match i fredags. Första är på mig och Sam, den andra på mig och målvakten Brianna.
 
Denna bild är tagen på våran favvo resturang Palazzio. Jocke bjöd ut mig sådär spontant. Puss på han.
 
Vill även bara retas och säga att vi fortfarande springer omkring i shorts på dagarna. hihi. hejdå. //Linn
 
 
 
 
 

Kommentarer

Eva

2012-11-15 - 19:01:14
Vi kan också springa omkring i shorts på dagarna! Om vi vill! Men det vill vi inte.... ;)

Robban

2012-11-15 - 19:57:04
Tycker det ser ut som ni sitter i baren 😜

Simon Engberg

2012-11-16 - 09:12:52
Samma sak här uppe, ingen jävla amerikan verkar ju ha någon koll på sportvärlden i Europa. Den enda svenska kända idrottsmannen dem kan nämna är typ Björn Borg..

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA