Kaka

Hej hej, hemskt mycke hej.
 
Känner mig helt slut, inte bara pågrund av att det är typ +30 grader vars man än är, utan för att jag har nu tränat två ggr per dag hela veckan. Idag hade vi dock bara två timmar träning imorse och fick ledigt resten av dagen och i helgen. Idag så tog dom bort 5 tjejer från laget, jag är fortfarande med vilket känns skönt. Dom har hårda träningar här, mycket springa och teknik. Vi kör även styrka och fitness. Men fotbollen är annorlunda här än vad den är i Sverige. De är inte lika taktiska som vi är, de har svårt att hålla possitioner och spela smart som jag tycker många är duktiga på hemma. Men istället är de snabba, hårda och springer mycket. Men bara för att de inte har samma speluppfattning som hemma så spelar de ändå bra, de håller alltid bollen efter planen och vill spela sig fram och ut från svåra situationer. Jag har börjat komma in lite i laget nu, och tjejerna verkar trevliga och glada. Annars så är kan jag ju bara älska att de erbjuds läkarvård före och efter träningar/matcher, om man behöver tejpas, masseras eller behandla blåsor är det bara gå dit. Det finns även isbad en bit ifrån planen ifall man känner för det. Annars känns det som man är i en film när coachen pratar, "Where a family girls, and we treat each other with respect",typ så kan det låta. 
 
Idag har vi fått internet och tv till läggan, de är skönt. Men vi skulle behöva en damsugare för det har börjat bli lite smutsigt...
 
Annars så har Jocke fått besök av sin tvättbjörn igen. Igår var han och klättrade i trädet utanför våran lägenhet. Vi hade också en jesus-kakerlacka i köket. Först slog Robin den med en sko, den var lite mos. Sen återuppstod den.. äckligt
 
Om ni undrar varför det står kaka som rubrik så är de inte bara därför jag älskar kakor, utan för att när Robin, våran skånska-rumskompis, säger Coca-cola så säger han kaka. Sjukt kul. 
 
Här ska ni få lite bilder!!
 
 
 
 
 
 
Det här är en av skolans cafeterier. En plockbar med färsk frukt, pasta och massa annat. För ett billigt pris. love it.
 
//Linn
 
 
 
 

Kommentarer

Elton

2012-08-19 - 00:55:06
Heja "lill-matte" du är bäst !! pussar från Elton

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA