K-mart

Nu ser det äntligen ut som någon bor i våran lägenhet. Idag så har vi varit på K-mart och inhandlat saker till lägenheten. K-mart är en stor affär en bit från stan som erbjuder nästan allt. Allt som hårtorkar, cyklar, lampor, kläder, kameror, ja allting kan du hitta där. Det kanske inte är bäst i test om man kollar kvalitet, men det är billigt och funkar väldigt bra för oss som inte ska ha grejerna i flera år. Vi köpte ett Tv-bord, damsugare och en iphone-docka till lägenheten så vi kan spela musik. Jag och jocke köpte lite till oss själva också som handdukar, galgar, en lampa till rummet och en stor ram där vi ska sätta in kort på er därhemma så vi har någonting vackert att titta på när vi vaknar. Jag hittade även en fin kameraväska till min nya kamera. Jo, höll på att glömma de bästa inköpet, vi har köpt oss varsin cykel. 700 kr styck gick de på och dom kallas för beach-cruiser, kolla längre ner för bilder. Vi var ute på en provtur ikväll, dom fungerade riktigt bra. Det är skönt eftersom vi har gått sjukt mycket de senaste dagarna, så nu blir det lättare att ta sig till affären och till skolan. Man måste dock vara noga med att låsa dem med bra lås, för annars blir de stulna.
 
Annars så undrar jag om det är någon som har koll ifall människorna i USA inte använder sig av påslakan? Vi har letat överallt, men det finns enbart lakan och örngott. Det är helt stört.. Dom på affären vet nästan inte ens vad det är.
 
Så resten av dagen har vi ägnat oss åt att möblera om här, de blev mycket finare än innan. Och eftersom vi köpt en damsugare så har jag damsugit vårat rum, städat och fixat till. det behövdes. Så kika på bilderna under.
 
Jocke inne på K-mart
 
Jocke påväg ut från Kmart
 
Vi påväg hem i en överfull taxi, haha
 
Våra cyklar, dom mörkröda. Det kommer upp bättre bild senare
 
Såhär ser det ut nu i lägenheten:
 
 
 
 Där är ramen som senare ska upp på väggen
 
''
 
 
 
 
 
 
 Våran fläkt som vi köpt, välbehövligt! Där ser ni även Robins lavalampa, haha!
 
 Där ser ni våran Iphone-docka. Tror den kommer bli flitigt använd och bra ljud är det på den också.
 
 
Detta är våran myntsamling. Eftersom vi inte vet hur mycket de olika mynten är värda och att man inte orkar betala med cent och allt vad det är, så bestämde vi oss för att samla alla mynt i en myntsamlare/mynträknare. Pengarna ska vi snare göra något kul för och som ni ser har vi redan fårr ihop över 36 dollar. 
 
Nu ska jag lägga mig och se några avsnitt scrubs, KRAM! /Linn
 
 
 
 
 

Kommentarer

anonym

2012-08-26 - 10:09:31
Visst var det en DAMMsugare ni köpte?!?

Robert

2012-08-26 - 11:09:59
Oj så mysigt!!!!

Anonym

2012-08-26 - 12:29:39
Kolla bed, bath and beyond om det finns i närheten, annars har ju Ikea! :)

Elisabeth

2012-08-26 - 16:12:01
Ordning och reda! Härligt! Långa kramar till er från oss!

Irré

2012-08-26 - 19:04:46
Ser riktigt fint o mysigt ut hos er nu.
Smart med cykel-inköpet, men var är cykelhjälmarna..:) :)

Irré

2012-08-26 - 20:23:38
Blev hemskt nyfiken och hann fantisera hur den där iphone-dockan skulle se ut.Lennart fick förklara , för jag såg den ju int´..ha ..ha :)

Mona

2012-08-27 - 11:25:14
Jätte snaizigt, måste vara lättare att städa när ni köpt en dammsugare.

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA